Do or do not. There is no try.

The Jaakko Oy tuottaa yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa kolmen vuoden päästä merkittävää kuusinumeroista ja säännöllistä kassavirtaa sijoitustoimintaa varten. Sijoitustoiminnassa haetaan inflaatiotasosta riippuen asiallista tuottoa. Osa sijoitustoiminnasta arvojen mukaisesti tehdään matalalla riskillä ja osa samoihin arvoihin nojaten korkeammalla riskillä siten, että mahdollisuus tulevaisuuden tuottoon ja niiden muodostumisen vaikuttamiseen on olemassa.

The Jaakko Oy:ssä on edelleenkin vain yksi työntekijä. Laajentuminen hoidetaan yrittäjätoiminnan ja erinomaisten kumppanuuksien kautta. Yhtiön omistuksesta on luovuttu enintään 25 % osalta. Omistuksesta on luovuttu vain erittäin painavin perustein ja juuri oikeiden ihmisten osuessa kohdalle.

Välillä 2026–2030 mukaan tulee ainakin yksi uusi liiketoiminta-alue – tavaroiden tuonti- ja vientikauppa. Tämä liiketoiminta-alue toimii The Jaakko Trading nimen alla.

The Jaakko Generator palvelee suoraan kuudesta kymmeneen eri asiakasta vuositasolla. Eri kumppaneiden kautta kokonaisasiakasmäärä on kolmen vuoden kuluttua kolmannella kymmenellä. The Jaakko Generator on generoinut asiakkailleen merkittävää menestystä ja on yksi alan halutuimmista kumppaneista. Ihmiset ovat edelleen menestyksen kannalta kaikkein tärkeimpiä ja tämän menestysajatuksen syvimmän olemuksen on sisäistänyt kymmenet uudet johtajat.

The Jaakko Entertainmentilla on kolmen vuoden jälkeen viidestä seitsemään hyvää nousevaa artistia/bändiä tallissa. Kappaleita on julkaistu sinkku-, EP- ja pitkäsoittomuodoissa yli sata. Omien bändien (TJOY ja Harmaa Pardon?) kuuntelukerrat ovat siirtyneet suoratoistopalveluissa kymmenistä tuhansista miljoonakerhoon, kun omien bändien julkaisuja pitkäsoittoina mitaten on julkaistu neljästä viiteen.