It’s payback time!

The Jaakko Oy operoi kolmella liiketoiminta-alueella.

The Generator toimii yritysten, yritysjohdon ja henkilöstön kehittämisen parissa. Yritys toimii erilaisissa ongelmatilanteissa puolueettomana ongelmanratkaisijana ja toiminnan kehittäjänä. Työtä tehdään ”kädet savessa” ohjaajana, sparraajana ja mentorina ihmisten välillä. Ne oikeat asiat, että mitä meidän pitää tehdä, löydetään varmasti. Tärkeintä on varmistua siitä, että tavoitteet ovat koko organisaatiossa yhteneväiset ja johtaminen joka tasolla kunnossa.

Projekteissa kartoitamme lähtötilanteen huolellisesti. Määrittelemme tavoitetilan kirkkaaksi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Työskentely tapahtuu suunnitelmallisesti ja aidosti yhdessä ihmisten kanssa.

The Jaakko Generator tuottaa asiakkailleen merkittävää lisäarvoa ja auttaa yrityksiä menestymään. Teemme hommat suurella sydämellä, yli 20 vuoden yrittäjäkokemuksen ja laaja-alaisen osaamisen voimalla. Tärkeimpänä arvona toiminnassamme on aito yhteistyö ihmisten kanssa ja se, että autamme asiakkaamme oivaltamaan, toimimaan ja menestymään. Asiakkaamme ovat pääosin yritteliäältä Etelä-Pohjanmaan alueelta, mutta toimimme tarvittaessa missä tahansa Suomessa.

”Ihmiset ja ihmistenvälinen yhteistyö ratkaisee menestyksen”
- Jaakko

”Success is not given but made. Nothing less but more for all”
- Jaakko

The Entertainment toimii viihteen – pääosin musiikin tuotannossa. Musiikin tekeminen, tuottaminen ja markkinointi ovat liiketoiminta-alueen kolme pääfunktiota.

Tarkoituksena on ottaa ”talliin” kymmenkunta genrensä nousevaa artistia ja hoitaa musiikin markkinoinnin ja jakelun toimien jokaisen artistin tai yhtyeen tuottajana tai aputuottajana. Tiellä menestykseen artistiemme avuksi valjastetaan parhaat mahdolliset resurssit.

The Jaakko Entertainment palvelee myös studiopalvelujen tuotannossa. Musiikin äänittämisessä on mahdollisuus käyttää alan viimeisintä tekniikkaa ja saada kovettua apua äänitysalan ammattilaisilta sekä muusikoilta. The Jaakko Entertainment käyttää kerryttämänsä tuoton kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen, sekä uusien artistien ja bändien avustamiseen.

The Capital toimii sijoitustoiminnan kentässä. Liiketoiminta-alueen päätehtävänä on sijoittaa yritystoiminnan kerryttämää varallisuutta. Sijoitustoimintaan kuuluvat esimerkiksi osuudet startup yrityksissä ja jo pidempään toiminnassa olleissa yrityksissä, joihin The Jaakko Oy:llä on mahdollisuus tuottaa lisäarvoa kokemuksensa ja osaamisensa kautta. Sijoituspäätöksiin vaikuttavat merkittävästi kolme kriteeriä:

1) vastuullisuus

2) hyväntekeväisyys

3) mahdollisuus tulevaisuuden tuottoon.

Sijoittaa voidaan lisäksi myös perinteisesti hyvää osinkoa maksaviin pörssinoteerattuihin arvoyrityksiin. Matkassa voidaan olla mukana myös advisor-tyyppisenä toiminnan kehittäjänä.

Sijoitus- ja kehityshankkeiden valinnassa tärkeimpänä kriteerinä on se, että kumppaneiden toiminta tulee olla The Jaakko Oy:n arvojen mukaista. Yhtiöiden tulee pyrkiä edistämään hyvää ja tämä täytyy näkyä konkreettisesti. Ihminen ja elämä tulee olla etusijalla ja yritysten toiminta eettisesti sekä ympäristöllisesti kestävää.

”I am a human being If you forgot, or If you ever knew. Would be nice If you care about real me”
- Jaakko