The Jaakko Oy

Syyskuulumiset The Jaakko Oy:stä

IMG-3176

The Jaakko Oy aloitti tositoimet 6. toukokuuta 2022. Reiluun viiteen kuukauteen on mahtunut useita mielenkiintoisia projekteja ja uutta on aloitettu kohtuullisen ripeästi, mutta harkiten. Haluan ensimmäisenä kiittää yhteistyökumppaneita ja asiakkaita, joiden kanssa olen saanut kunnian tähän saakka touhuta tämän ”uuden yrittäjäurani” alkutaipaleella.

Asiakasorganisaatioita The Jaakko Oy:llä on ollut tähän mennessä kourallinen. Yhtään useampia en ole halunnut tässä vaiheessa ottaa, koska tärkeintä itselleni on se, että saan jokaiseen liiketoiminnan kehitysprojektiin tai mentorointiprojektiin antaa itsestäni keskittyneesti mahdollisimman paljon. Työtä tehdään aidosti ihmisten kanssa. Yhteistyötä tehdään järjestelmällisesti ja isolla sydämellä – asiakkaan etu maksimoiden. Päällekkäisiä asiakasprojekteja ei siis ole. Ne voivat korkeintaan hieman limittyä.

The Jaakko Oy on viiden ensimmäisen kuukauden aikana edellisten lisäksi lähtenyt mukaan kahteen startup-yritykseen, sekä ottanut vastaan 3 hallituspaikkaa. Näissä kaikissa toiminnan arvot kohtaavat omani ja uskon vahvasti, että minulla on näihin ammatillista osaamista annettavana kosolti. Näitä yrityksiä vien nyt osana huippuporukoita pelotta, avoimin mielin ja suurella mielenkiinnolla eteenpäin. Aika näyttää kuinka asiat kehittyvät, mutta tekemisestä menestys ei ainakaan jää kiinni. Do, or do not. There is no try.

Camino Santiagolla latailemassa akkuja 143km jalkapatikassa viiteen päivään.

Tässä vaiheessa kaikkiin pyydettyihin kehitysprojekteihin tai yrityksiin ei ole ollut mahdollisuutta lähteä vielä mukaan. Osa olisi kieltämättä ollut hyvinkin mielenkiintoisia. The Jaakko Oy:n ideana on ollut alusta alkaen se, että ei ole kahta toisistaan erillistä, toisiaan kadehtivaa oman elämän osa-aluetta. Työminää ja vapaa-ajan minää. Hommat ovat pysyneet melkoisen hyvin jiirissä ja perheelle sekä harrastamiselle on jäänyt aikaa tasapainoisesti osana kokonaisuutta. Musiikkipuoltakin on viety jatkuvasti eteenpäin.

Summa summarum. Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin. Paljon mielenkiintoista tulee tapahtumaan vielä loppuvuonna. Mahdollisesti ensi vuoden helmikuusta eteenpäin olisi mahdollisuus ottaa sitten uusia asiakkaita liiketoiminnan kehitysprojektien, sparrauksien tai mentoroinnin tiimoilta vastaan. Tänään syyslomalle vauhdit kävin hakemassa asiakkaani Kattoyksikkö Oy:n porukasta. Rehdistä, energisestä ja oppimishaluisesta porukasta kun saa itsekin aivan mahdottomasti virtaa ja hyvää mieltä.

Lähtötelineistä on siis irrottu ja fiilis on mitä mainioin! Oikein mukavaa syksyä kaikille.

Parhain terveisin,

Pirin Jaska